Piggdekk test: De 4 beste piggdekkene (mai 2024)

Brukerne har testet 4 piggdekkk. I denne artikkelen vil du finne de 8 beste piggdekkene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler fra brukere.

På den måte har du en objektiv måte å finne beste piggdekk per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste piggdekk

1. Vi overvåker internett og legger til alle produkter vi finner.
2. Brukere gir produktet en test-score mellom 1-5.
3. Vi viser deg resultatet og samtidig hvilket produkt forbruker mener er best i test i nåtid.

Motorpriser.no scanner internett og norske nettbutikker som selger bil- og motorrealterte produkter. Nye produkter legges til fortløpende på nettsiden.

Deretter lar vi brukere dele egne erfaringer og rangere produktet på en score mellom 1-5. Listen du finner i denne artikkelen er basert på resultatene av disse rangeringene.

Denne listen er basert på omtaler for 4 piggdekk.

Ute etter piggdekk? Da anbefaler vi å sjekke ut Byttdekk.

Nokian Hakkapeliitta 10 er det beste vinterdekket i bransjen. Det er en uslåelig kombinasjon av sikkerhet og ytelse, pluss en unik design som hjelper den å gripe isete veier. Hakkapeliitta 10 er også et godt valg for sjåfører som ønsker å gjøre mer med kjøretøyene sine, som å trekke en tilhenger eller ta på seg tøffe terrengforhold.

Se beste pris
Dagens beste pris: byttdekk.com

For sjåfører som leter etter et dekk som tilbyr utmerket grep og respons, er Nokian Nordman SX3 det perfekte valget. Dette dekket er designet for å gi maksimal sikkerhet og stabilitet under alle forhold, spesielt i vintervær. Nokian Nordman SX3-dekkene er også svært slitesterke, slik at du kan ha glede av dem lenge.

Se beste pris
Dagens beste pris: byttdekk.com

Nexen Winguard Winspike 3 er designet for maksimalt grep og ytelse under våte, snørike og isete forhold. Winguard Winspike 3s slitebanemønster er konstruert for å gi en stabil og forutsigbar kjøreopplevelse på alle veier. Nexen Winguard Winspike 3 er tilgjengelig i både full størrelse, lett lastebil- og SUV-dekk.

Se beste pris
Dagens beste pris: byttdekk.com

Hva er best av piggdekk og piggfritt?

Det finnes to typer dekk: piggfrie og piggfrie. Piggdekk har metallpigger i seg som bidrar til å gi trekkraft på isete eller snødekte overflater. Piggfrie dekk har en annen design som ikke inkluderer metallpigger, men i stedet bruker en serie små plastfremspring for å forbedre trekkraften.

En studie fra University of Michigan Transportation Research Institute fant at piggdekk var mer effektive enn piggfrie dekk under noen forhold, men ikke alle. Studien fant at i områder med hyppig snøfall var piggdekk betydelig bedre enn piggfrie dekk. I områder med sjelden snøfall hadde begge dekktypene lignende ytelsesnivåer.

Hvor mange år holder piggdekk?

Det er vanskelig å si nøyaktig hvor lenge piggdekk vil holde, da dette avhenger av mange forskjellige faktorer, som for eksempel kjøremønster, vedlikehold og værforhold. Generelt kan piggdekk ha en levetid på mellom 4 og 6 år, men dette kan variere. Det er viktig å huske på at piggdekk kan miste grep og kontroll over tid, så det er viktig å sjekke dekkene regelmessig og bytte dem ut når det er nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Motorpriser
Logo