Bilshampo test: De 15 beste bilshampoene (juni 2024)

Brukerne har testet 60 bilshampoer. I denne artikkelen vil du finne de 15 beste bilshampoene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler fra brukere.

På den måte har du en objektiv måte å finne beste bilshampo per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste bilshampo

1. Vi overvåker internett og legger til alle produkter vi finner.
2. Brukere gir produktet en test-score mellom 1-5.
3. Vi viser deg resultatet og samtidig hvilket produkt forbruker mener er best i test i nåtid.

Motorpriser.no scanner internett og norske nettbutikker som selger bil- og motorrealterte produkter. Nye produkter legges til fortløpende på nettsiden.

Deretter lar vi brukere dele egne erfaringer og rangere produktet på en score mellom 1-5. Listen du finner i denne artikkelen er basert på resultatene av disse rangeringene.

Denne listen er basert på omtaler for 60 blishampoer.

Ute etter bilshampo? Da anbefaler vi å sjekke ut Detailshop eller Autodude.

Du er lei av å bruke den samme gamle bilsjampoen, ikke sant? Si farvel til dagene med kjedelige, skitne biler med ValetPRO. Denne revolusjonerende bilsjampoen er formulert for ikke bare å rengjøre bilens overflate, men også gjenopplive eksisterende vokslag for å etterlate en skinnende, ren overflate. Den har også en behagelig sitrusduft og etterlater et usynlig beskyttelseslag som avviser smuss og vann.
Se beste pris
Dagens beste pris: jf79.net
Bilshampo CarPro Reset er en høykonsentrert sjampo som gir rikelig med tykt skum. Den har en overlegen renseeffekt uten tilsetning av blekemidler, og er perfekt for å vedlikeholde både keramiske tetninger og annen beskyttelse.
Se beste pris
Dagens beste pris: jf79.net
Du har nettopp fått en ny bil, og du vil være sikker på at du tar vare på den ordentlig. Men du vil ikke bruke vanlig bilsjampo fordi det kan påvirke lakkbeskyttelsen. Med Bilshampo Gyeon Q²M trenger du ikke bekymre deg for det lenger! Denne bilsjampoen er spesielt utviklet for å rense dypt uten å påvirke lakkbeskyttelsen. Den er også pH-balansert slik at du ikke trenger å bekymre deg
Se beste pris
Dagens beste pris: jf79.net
Bilshampo Gyeon Q²M er en bilsjampo som renser dypt, men som ikke påvirker lakkbeskyttelsen. Det er også en vannfri vask som kan brukes til å rengjøre de mest skitne bilene. Det er også miljøvennlig, biologisk nedbrytbart og inneholder ingen skadelige stoffer som fosfater og nitrater.
Se beste pris
Dagens beste pris: jf79.net

Ofte stilte spørsmål

Hvilken såpe bruker man på bil?

Det er best å bruke en mild bilvaskesåpe når du vasker bilen. Dette er en spesialutviklet såpe som er laget for å fjerne smuss og skitt uten å skade bilens lakk eller andre deler. Unngå å bruke vanlige vaskemidler for hjemmet, da disse kan være for skarpe og skade bilen. Følg alltid produsentens anbefalinger for rengjøring og vedlikehold av bilen.

Hvordan vaske bilen skånsomt?

Det er viktig å vaske bilen skånsomt for å unngå å skade lakken eller andre deler av bilen. Her er noen tips:

  1. Bruk en myk børste eller en mikrofiberklut for å fjerne støv og smuss fra overflatene. Unngå å bruke grove kluter eller skuremidler, da disse kan raske lakken.
  2. Vask bilen med en mild bilvaskesåpe og varmt vann. Unngå å bruke vaskemiddel for hjemmet, da dette kan være for skarpt og skade bilens lakk.
  3. Skyll bilen grundig med rent vann etter vasking. Dette fjerner eventuell såperester og hindrer at såpen tørker inn og etterlater flekker.
  4. Tørk bilen med et mykt, rent håndkle eller en mikrofiberklut. Unngå å bruke gamle håndklær eller kluter som kan være riper eller ha skarpe kanter.
  5. Gni forsiktig over overflatene med en poleringsklut for å få en glatt og blank finish. Dette beskytter lakken og hindrer at den blir matet ned av smuss og fuktighet.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Motorpriser
Logo