Dashbordkamera test: De 12 beste dashbordkameraene (juni 2024)

Brukerne har testet 13 dashbordkamera. I denne artikkelen vil du finne de 12 beste dashbordkameraene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 1 omtaler fra brukere.

På den måte har du en objektiv måte å finne beste dashbordkamera per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste dashbordkamera

1. Vi overvåker internett og legger til alle produkter vi finner.
2. Brukere gir produktet en test-score mellom 1-5.
3. Vi viser deg resultatet og samtidig hvilket produkt forbruker mener er best i test i nåtid.

Motorpriser.no scanner internett og norske nettbutikker som selger bil- og motorrealterte produkter. Nye produkter legges til fortløpende på nettsiden.

Deretter lar vi brukere dele egne erfaringer og rangere produktet på en score mellom 1-5. Listen du finner i denne artikkelen er basert på resultatene av disse rangeringene.

Denne listen er basert på omtaler for 13 dashbordkamera.

Ute etter dashbordkamera? Da anbefaler vi å sjekke ut Eurodel.no

Med et 150° vidvinkelobjektiv er MILLION Dashbordkamera MIO MIVUE det perfekte dashbordkameraet for bilen din. Den har en høy oppløsning på 1080p og en hendelsessensor (G-sensor) som kan oppdage når kjøretøyet ristes eller støtes. Kameraet støtter også opptil 64 GB MicroSD-kort, slik at du aldri går tom for lagringsplass.

Se beste pris
Dagens beste pris: eurodel.no

Dashbordkamera NAVITEL er et dashbordkamera som er enkelt å installere og bruke. Den har et bredt synsfelt og høy bildefrekvens, som fanger opp alle detaljene rundt deg. Den har også en hendelsessensor som kan oppdage kollisjoner eller brå bremsing, slik at du kan være trygg på at bilen din alltid er trygg.

Se beste pris
Dagens beste pris: eurodel.no

EINPARTS Dashboard-kamera er den perfekte enheten for å ta opp dine turer og eventyr. 170° vidvinkelobjektivet tar opp i krystallklar HD-kvalitet, mens hendelsessensoren automatisk starter opptaket når noe skjer. Kameraet har også en time-lapse-modus, slik at du enkelt kan lage dine egne videohøydepunkter med bare noen få klikk.

Se beste pris
Dagens beste pris: eurodel.no

Uansett hva du gjør, har vi din rygg. Dashboardkamera EINPARTS er den perfekte måten å holde kjøretøyet trygt og sikkert på. Med et bredt synsfelt på 120° vil dette kameraet fange opp alt foran deg. Den har også en hendelsessensor som automatisk starter opptak når den oppdager et støt på bilen din. Det beste er at det er super rimelig, så du trenger ikke

Se beste pris
Dagens beste pris: eurodel.no

150° vidvinkelobjektiv med høy bildefrekvens på 60 bilder per sekund og en hendelsessensor (G-Sensor) for å fange liv i bevegelse. Dette dashcam-kameraet er designet for å monteres på frontruten og leveres med et sugefeste for enkel installasjon. Den støtter også opptil 128 GB MicroSD-kort.

Se beste pris
Dagens beste pris: eurodel.no

Ofte stilte spørsmål

Er det lov med dashbordkamera?

Det er lov å bruke dashbordkamera i bilen i Norge. Dashbordkamera kan være nyttig for å dokumentere ulykker eller andre hendelser som skjer mens du kjører.

Det er imidlertid noen regler du må følge når du bruker dashbordkamera i bilen. For eksempel må du sørge for at kameraet ikke forstyrrer sikten eller bilens kontrollutstyr. Du må også unngå å filme personer uten deres samtykke, eller å bruke kameraet til ulovlige formål.

Hvis du følger reglene og bruker dashbordkameraet på en ansvarlig måte, er det lov å bruke det i bilen i Norge.

Hvor skal et dashcam plasseres?

Dashbordkameraer er ment å plasseres på bilens dashbord eller frontrute, slik at de kan fange opp hendelser som skjer mens du kjører. Når du plasserer dashbordkameraet, er det viktig å sørge for at det ikke forstyrrer sikten eller bilens kontrollutstyr.

Det er også viktig å plassere dashbordkameraet på en måte som gir en god og stabil opptakkvalitet. Det kan være lurt å prøve seg frem med ulike plasseringer for å finne den som gir best resultat.

Hvordan fungerer dashbordkamera?

Dashbordkamera er et lite kamera som festes til bilens dashbord eller frontrute. Dette kameraet fanger opp hendelser som skjer mens du kjører, og lagrer dem på en innebygget minneenhet eller et minnekort.

Dashbordkameraer har som regel en bred vinkelobjektiv, slik at de kan fange opp så mye som mulig av omgivelsene mens du kjører. Mange dashbordkameraer har også en skjerm som viser live-opptaket, slik at du kan se hva kameraet fanger opp mens du kjører.

Når du har satt opp dashbordkameraet og begynt å kjøre, vil kameraet automatisk begynne å ta opp hendelser som skjer mens du kjører. Du kan også starte og stoppe opptaket manuelt ved å trykke på en knapp på kameraet eller fjernkontrollen.

Når du har kommet frem til destinasjonen, kan du se på opptakene på kameraets skjerm, eller overføre dem til en datamaskin for å se på dem der. Dashbordkameraer kan være nyttige for å dokumentere ulykker eller andre hendelser som skjer mens du kjører.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Motorpriser
Logo