Takboks test: De 12 beste takboksene (juni 2024)

Brukerne har testet 19 takbokser til bil. I denne artikkelen vil du finne de 12 beste takboksene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler fra brukere.

På den måte har du en objektiv måte å finne beste takboks per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste takboks

1. Vi overvåker internett og legger til alle produkter vi finner.
2. Brukere gir produktet en test-score mellom 1-5.
3. Vi viser deg resultatet og samtidig hvilket produkt forbruker mener er best i test i nåtid.

Motorpriser.no scanner internett og norske nettbutikker som selger bil- og motorrealterte produkter. Nye produkter legges til fortløpende på nettsiden.

Deretter lar vi brukere dele egne erfaringer og rangere produktet på en score mellom 1-5. Listen du finner i denne artikkelen er basert på resultatene av disse rangeringene.

Denne listen er basert på omtaler for 19 takbokser.

Ute etter takboks? Da anbefaler vi å sjekke ut Eurodel.no

THULE MOTION XT takboks er den ultimate takboksen for din bil. Den er designet for å være elegant, slitesterk og romslig. Motion XT er et patentert system som låser boksen sikkert til kjøretøyet ditt med bare én person som trengs for å laste den opp. Du trenger aldri å bekymre deg for at den løsner på veien igjen!

Se beste pris
Dagens beste pris: eurodel.no

Hvis du leter etter en takboks som er enkel å installere og kan bære opptil 300 liter, så er THULE MOTION XT den rette for deg. Laget av materialer av førsteklasses kvalitet, er denne takboksen svart i fargen og har en bredde på 675 mm og en lengde på 1800 mm. Den har også en produsent, THOULE.

Se beste pris
Dagens beste pris: eurodel.no

THULE MOTION XT takboks er den perfekte matchen for deg hvis du er ute etter en solid, kompakt, lett tilgjengelig og låsbar oppbevaringsboks. Denne THULE MOTION XT takboksen er laget av førsteklasses kvalitetsmaterialer og kan bære 450 liter av tingene dine.

Se beste pris
Dagens beste pris: eurodel.no

Takboks THULE VECTOR L er en førsteklasses, elegant og slitesterk boks for oppbevaring av eiendelene dine. Vi er stolte av å lage produkter av høyeste kvalitet for våre kunder å nyte. Vårt mest populære produkt er Takboks THULE VECTOR L som kan lagre opptil 430 liter med gjenstander. Dimensjonen på dette produktet er 88,5 mm x 88,5 mm x 88,5 mm som enkelt kan

Se beste pris
Dagens beste pris: eurodel.no

Motion XT er THULEs nye top-of-the-line takboks. Den har en patentert forlengelsesarm som lar deg enkelt åpne og lukke boksen forfra, samt en elegant, innovativ design som ser flott ut på enhver bil. Motion XT har en kapasitet på 450 liter og er tilgjengelig i sølv.

Se beste pris
Dagens beste pris: eurodel.no

THULE MOTION XT er den beste takboksen på markedet! Den er perfekt for alle som trenger å frakte alle eiendelene sine med seg. Vi har en rekke farger og størrelser å velge mellom, så du vil garantert finne en som passer dine behov.

Se beste pris
Dagens beste pris: eurodel.no

Merkekvalitet Premium
Farge Svart
Volum [liter] 450
Produsent THOULE
Bredde [mm]

Se beste pris
Dagens beste pris: eurodel.no

Ofte stilte spørsmål

Hvilken takboks skal jeg velge?

Når du skal velge en takboks, bør du først vurdere hva du skal bruke boksen til. Skal du ha plass til ski, snowboard, sykler eller annet utstyr? Hvor mye utstyr skal du ha plass til, og hvor stor boksen må være for å romme alt?

Du bør også vurdere hvordan boksen skal monteres på bilen. Det finnes både fastmonterte takbokser og takbokser som kan tas av og på etter behov. Fastmonterte bokser kan være enklere å bruke, mens avtakbare bokser kan være mer fleksible og enklere å lagre.

Det kan også være lurt å sammenligne forskjellige produsenter og merker når du skal velge en takboks. Les produktanmeldelser og se på testresultater for å finne ut hvilke bokser som er mest populære og har best ytelse.

Hvor fort kan du kjøre med takboks?

Som en generell tommelfingerregel bør du ikke kjøre raskere enn 130 km/t med en takboks på bilen. Dette vil være tilstrekkelig for de fleste takbokser og bilmodeller, men det kan være lurt å sjekke produsentens anbefalinger for å være sikker.

Når du kjører med takboks, er det viktig å være oppmerksom på at boksen kan påvirke bilens kjøreegenskaper. Boksen kan forårsake luftmotstand og økt vindstøy, og det kan være vanskeligere å manøvrere bilen i svinger og på trange veier.

Hvor mye koster en skiboks?

Som en generell tommelfingerregel kan skibokser koste fra rundt 3000 kroner og oppover. Dette vil være for en enkel og mindre skiboks, mens større og mer avanserte skibokser kan koste opp mot 15 000 kroner eller mer.

Hvor mye ekstra drivstoff med takboks?

Som en generell tommelfingerregel kan en takboks forårsake en økning i drivstofforbruket på rundt 5-10 prosent. Dette vil være for en enkel og mindre takboks, mens større og mer avanserte takbokser kan forårsake en enda større økning i drivstofforbruk. Likevel vil dette variere stort fra bil til bil og takboks til takboks.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Motorpriser
Logo