Bilstøvsuger test: De 12 beste støvsugerne til bil (juni 2024)

Brukerne har testet 16 bilstøvsugere. I denne artikkelen vil du finne de 12 beste bilstøvsugerne. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler fra brukere.

På den måte har du en objektiv måte å finne beste bilstøvsuger per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste bilstøvsuger

1. Vi overvåker internett og legger til alle produkter vi finner.
2. Brukere gir produktet en test-score mellom 1-5.
3. Vi viser deg resultatet og samtidig hvilket produkt forbruker mener er best i test i nåtid.

Motorpriser.no scanner internett og norske nettbutikker som selger bil- og motorrealterte produkter. Nye produkter legges til fortløpende på nettsiden.

Deretter lar vi brukere dele egne erfaringer og rangere produktet på en score mellom 1-5. Listen du finner i denne artikkelen er basert på resultatene av disse rangeringene.

Denne listen er basert på omtaler for 16 støvsugere til bil.

Ute etter bilstøvsuger? Da anbefaler vi å sjekke ut Detailshop eller Autodude.

Trådløs våt-/tørrstøvsuger er den perfekte løsningen for å rydde opp i vanskelig tilgjengelige områder i hjemmet ditt. Den kompakte og allsidige designen gjør den perfekt for krevende profesjonell bruk i områder uten strømuttak. Med en trådløs rekkevidde på opptil 33 fot kan du rengjøre hvor som helst i hjemmet ditt. Den trådløse støvsugeren har lang batterilevetid på opptil 45 minutter og er enkel å lade opp med den medfølgende ladekabelen.
Se beste pris
Dagens beste pris: jf79.net
Det er på tide å slutte å rydde opp etter kjæledyrene dine! Numatic Henry er den beste støvsugeren for hjem med dyr. Den har en 620W motor, en lang arbeidsradius og en kapasitet på 9 liter. Det er det perfekte valget for kjæledyreiere som ønsker å bli kvitt alt dyrehåret.
Se beste pris
Dagens beste pris: jf79.net
Numatic-støvsugeren er designet for å rengjøre bilen og hjemmet med letthet! Denne kraftige støvsugeren er utstyrt med en rekke tilbehør, inkludert det veldig populære "Stair Tool" og "Turbo Brush" som er perfekt for å få de irriterende kjæledyrhårene av møbeltrekket ditt. Numatic-støvsugeren er et must for alle som ønsker å holde hjemmet eller bilen sin som ny!
Se beste pris
Dagens beste pris: jf79.net
Det er på tide å bli kvitt støvet. Numatic Henry er en profesjonell støvsuger med 9 liters kapasitet og opptil 620 W motor. Støvsugeren er energiklasse A, så den er miljøvennlig. Den har også en lang arbeidsradius og et filter av høy kvalitet som kan vaskes. Støvsugeren er enkel å bruke og kan brukes både på tepper og harde gulv.
Se beste pris
Dagens beste pris: jf79.net
Hetty er en profesjonell støvsuger med 9 liters kapasitet og 620W motor. Den har lang arbeidsradius, slik at du kan rydde opp i hele huset uten å måtte bytte stikkontakter. Denne maskinen er perfekt for folk som har kjæledyr fordi den har en turbobørste for kjæledyrhår som vil skille håret fra teppet, slik at det ser ut som nytt.
Se beste pris
Dagens beste pris: jf79.net
Henry er en kraftig og avansert våtstøvsuger som har en 1060W motor, en rekke rengjøringsverktøy, og kan brukes til både våt og tørr rengjøring. Maskinen har 3 forskjellige dyser, som kan brukes til våt eller tørr bruk. Henry er perfekt for enhver profesjonell eller krevende forbruker.
Se beste pris
Dagens beste pris: jf79.net

Vi introduserer Biemmedue EX40 M, en alt-i-ett, selvrensende, energieffektiv rengjøringsmaskin. Biemmedue EX40 M er utstyrt med et toppmoderne filtersystem som fjerner 99 % av bakterier og bakterier fra luften. Den kommer også med en innebygd støvsuger og en praktisk dampmopp som rengjør vanskelig tilgjengelige steder. Biemmedue EX40

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

IPC Foma Combivac er den perfekte våtrengjøringsmaskinen for rengjøring av tepper, møbler og bilinteriør. Denne høykvalitetsmaskinen er designet for å rengjøre hvert hjørne av hjemmet ditt. Den våte rengjøringsprosessen sørger for at dyp smuss fjernes og den høyhastighets sugekraften sørger for at skitten blir støvsuget bort.

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

IPC Foma G700/12 er en høykvalitets våtrengjøringsmaskin som kan brukes til å rengjøre møbler, tepper og bilinteriør. Den er perfekt for de som leter etter en maskin av kommersiell kvalitet.

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

IPC Foma K300/12 er en høykvalitets våtrengjøringsmaskin. Den er perfekt for rengjøring av møbler, tepper og bilinteriør. Denne maskinen er designet for bruk i kommersielle omgivelser og har en tankkapasitet på 12 liter.

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

Du har prøvd alt for å få flekkene ut av teppet ditt, men det fungerer ikke. Det er på tide å ringe IPC Foma Mimo som har vært i bransjen i over 50 år og vet hvordan man rengjør tepper som ingen andre. Med deres profesjonelle våtrengjøringsmaskin kan du effektivt bli kvitt flekker, skitt og skitt.

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Motorpriser
Logo