Baklykt test: De 8 beste baklyktene (juni 2024)

Brukerne har testet 8 baklykter. I denne artikkelen vil du finne de 8 beste baklyktene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler fra brukere.

På den måte har du en objektiv måte å finne beste baklykt per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste baklykt

1. Vi overvåker internett og legger til alle produkter vi finner.
2. Brukere gir produktet en test-score mellom 1-5.
3. Vi viser deg resultatet og samtidig hvilket produkt forbruker mener er best i test i nåtid.

Motorpriser.no scanner internett og norske nettbutikker som selger bil- og motorrealterte produkter. Nye produkter legges til fortløpende på nettsiden.

Deretter lar vi brukere dele egne erfaringer og rangere produktet på en score mellom 1-5. Listen du finner i denne artikkelen er basert på resultatene av disse rangeringene.

Denne listen er basert på omtaler for 8 baklykter.

Truck-Lite SS40 baklys er en høyintensitets LED-baklykt som er designet for å vare hele lastebilens levetid. Den har et unikt design med en rød linse og en hvit LED, som begge er synlige fra alle vinkler.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Truck-Lites M810 baklykt er en høyintensitets, rød, selvutlysende og kompakt baklykt. Den er designet for bruk på tilhengere av alle typer og størrelser. M810 er en oppgradering til M800-seriens lys med en ny linsedesign for forbedret synlighet.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Truck-Lite M838 Baklys LED er et rødt LED-lys med høy intensitet som er designet for å være den perfekte erstatningen for kjøretøyets baklys. Den har et ultrasterkt, rødt LED-lys som vil vare i forbløffende 50 000 timer.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Truck-Lite M461 er den perfekte løsningen for lastebiler med en Cummins dieselmotor. Lyset har et forseglet hus, kraftig linse og slitesterk konstruksjon. Den har også en 4-LED-lampeklynge og en 8-fots ledning med støpsel.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Truck-Lites M462 er en liten, kraftig og slitesterk LED-baklykt. Den har en 3-leder tilkobling, med en jordledning som enkelt kan bankes inn i kjøretøyets ledningsnett. Denne baklykten er perfekt for de som trenger å spare plass og penger.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Truck-Lites patenterte LED-lysteknologi er konstruert for å være den mest holdbare, lyseste og mest effektive i bransjen. Med en slank design og lavprofilhus er Truck-Lite-lys enkle å installere og gir utmerket sikt for forbedret sikkerhet.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Motorpriser
Logo