Skumkanon test: De 11 beste skumkanonene (juni 2024)

Brukerne har testet 11 skumkanoner. I denne artikkelen vil du finne de 11 beste skumkanonene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler fra brukere.

På den måte har du en objektiv måte å finne beste skumkanon per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste skumkanon

1. Vi overvåker internett og legger til alle produkter vi finner.
2. Brukere gir produktet en test-score mellom 1-5.
3. Vi viser deg resultatet og samtidig hvilket produkt forbruker mener er best i test i nåtid.

Motorpriser.no scanner internett og norske nettbutikker som selger bil- og motorrealterte produkter. Nye produkter legges til fortløpende på nettsiden.

Deretter lar vi brukere dele egne erfaringer og rangere produktet på en score mellom 1-5. Listen du finner i denne artikkelen er basert på resultatene av disse rangeringene.

Denne listen er basert på omtaler for 11 skumkanoner.

Skumkanon Dr Dirt G1+ er en profesjonell skumkanon som er designet for bruk med høytrykkspyler. Den produserer tykt skum som kan brukes til å fjerne skitt og skitt fra bilen din. Skumkanonen er et must for bilvaskere, da den forenkler og revolusjonerer prosessen med bilpleie.
Se beste pris
Dagens beste pris: jf79.net

MTM PF22.2 Skumkanon er en skumkanon av meget høy kvalitet fra italienske MTM. Det er enkel og rask justering av blandingsforholdet med kort reiseavstand fra minimum til maksimum. Det er mulig å justere både bredde og retning på strålen!

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

MTM Skumkanon er en klassisk skumkanon som passer til nesten alle skiver. Dette er et flott produkt for de som ønsker å gjøre bilvaskopplevelsen morsommere. Skumkanonen har et trykk på 75-300 bar og tåler 400-1200 liter i timen. Skumkanonen har 1/4"-F gjenger og følger ikke med noen tilkobling til skiver.

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

R+M Suttner ST-73 er en slitesterk skumkanon for profesjonell bruk. Spraybildet kan endres mellom horisontalt og vertikalt. Bredden kan ikke justeres. Blandingsforholdet justeres enkelt mellom 5 faste posisjoner. Kobling/bajonett følger ikke med. 1,5 mm dyse finner du her: R+M Suttner

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Motorpriser
Logo