Høytrykkspyler test: De 15 beste høytrykkspylerne (juni 2024)

Brukerne har testet 21 høytrykkspylere. I denne artikkelen vil du finne de 15 beste høytrykkspylerne. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler fra brukere.

På den måte har du en objektiv måte å finne beste høytrykkspyler per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste høytrykkspyler

1. Vi overvåker internett og legger til alle produkter vi finner.
2. Brukere gir produktet en test-score mellom 1-5.
3. Vi viser deg resultatet og samtidig hvilket produkt forbruker mener er best i test i nåtid.

Motorpriser.no scanner internett og norske nettbutikker som selger bil- og motorrealterte produkter. Nye produkter legges til fortløpende på nettsiden.

Deretter lar vi brukere dele egne erfaringer og rangere produktet på en score mellom 1-5. Listen du finner i denne artikkelen er basert på resultatene av disse rangeringene.

Denne listen er basert på omtaler for 21 høytrykkspylere.

Ute etter høytrykkspyler? Da anbefaler vi å sjekke ut Detailshop eller Autodude.

Kränzle Therm C15/150 er en høyytelses, mobil og brukervennlig matlagingsenhet. Det er den perfekte kombinasjonen av en kaffemaskin og en trykkoker. Den er utstyrt med to kokeprogrammer: C15 for koking av ris og C150 for matlaging av supper og gryteretter.

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

Kränzle K 2160 TST er en høykvalitets maskin med lang slange. Den har et arbeidstrykk på 140 bar og en vannmengde på 660 liter/time. Det krever en 16A sikring (3,2 kW strømtrekk) og et oppgraderingslansesett, som du finner her. Du tjener ikke bonuspoeng når du kjøper dette produktet.

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

Kränzles 7/122 TS er en kraftig, langvarig høytrykksvasker som vil håndtere alle dine rengjøringsbehov. Med et arbeidstrykk på 120 bar, 420 liter/time vannmengde og 10 m stålforsterket slange er denne maskinen perfekt for enhver jobb. Denne vaskemaskinen krever en 10A sikring (1,6kW strømtrekk).

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

Kränzle K 1050 TS er en liten og hendig skive, med messingpumpe og stålforsterket slange. Hurtigkoblingen på pistol og sprøyterør gjør den enkel å bruke. Den krever en 10A sikring (1,8kW strømtrekk).

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

Kränzle K 1050 TST er lillebroren til K 1152 TST og K 2160 TST. Det er en maskin av høy kvalitet, med lang slange. Den har et arbeidstrykk på 130 bar og en vannmengde på 450 liter/time. Den krever 10A sikring (1,8kW strømtrekk).

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

Kränzle K 1152 TST er en høykvalitets maskin som er lillebroren til K 2160 TST. Den har en lang slange og et arbeidstrykk på 130 bar. Den har også et vannvolum på 600 liter i timen, og krever en 13A sikring (2,8 kW strømtrekk).

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

Kränzle 12/130 TS er en høytrykksspyler med 130 bar arbeidstrykk og en 10 meter stålforsterket slange. Den har en omtrentlig leveringstid på 5 uker og krever en 16A sikring.

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

Kränzle 10/122 TS er en kraftig og pålitelig maskin som vil tjene deg godt på ditt storkjøkken. Den er perfekt for restauranter, kafeer og andre matbaserte virksomheter. Denne maskinen er solid og slitesterk, samt enkel å bruke. Med denne maskinen vil du kunne spare tid og energi samtidig som du gir utmerkede resultater.

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

IPC Foma PW-H35/4S D1915 er en varmtvannsvasker for bruk med 3-fase 230V 32A kurs. Dette får du: Pistolgrep m/ forlengelse Dobbel jetrør m/ knivmunnstykke Jetrør m/ turbomunnstykke 20m stålforsterket slange Slangetrommel kan kjøpes i

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no
Du trenger ikke være profesjonell for å bruke en høytrykksvasker av profesjonell kvalitet! Kärcher har levert høykvalitetsmaskiner i over 70 år. Vår nyeste modell er det perfekte verktøyet for ethvert hjem. Den har en 15 meter lang høytrykksslange, med et brukervennlig håndtak og hurtigkobling for rask og enkel montering. Denne maskinen er laget for folk som ønsker å bli skitne på hendene!
Se beste pris
Dagens beste pris: jf79.net

IPC Foma PW-H10 I1408 AA er en kompakt og mobil varmtvannsvasker som går på 230V 10A. Det er ikke det mest brutale når det gjelder temperatur eller vannmengde, men det gjør jobben. Den er perfekt for små bedrifter og hjem, og den kan til og med brukes i en campingvogn eller bil!

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

PW-H28 1309 er en varmtvannsvasker for bruk med 1-fase 230V 16A kurs. Pistolgrepet og forlengelsen gir en komfortabel og ergonomisk opplevelse. Det doble strålerøret og knivmunnstykket er perfekt for rengjøring av ømfintlige overflater. Jetrøret med turbo-munnstykke er flott for å komme inn på trange steder, mens den 20 m stålforsterkede slangen er perfekt for å nå de vanskelig tilgjengelige stedene.

Se beste pris
Dagens beste pris: detailshop.no

Ofte stilte spørsmål

Hvor kraftig høytrykkspyler trenger jeg?

Det avhenger av hva du skal bruke høytrykkspyleren til. Hvis du bare skal rengjøre en liten terrasse eller en bil, kan en mindre og lettere høytrykkspyler være tilstrekkelig. Hvis du skal rengjøre større overflater, som for eksempel husvegger eller en stor terrasse, kan det være lurt å velge en mer kraftig høytrykkspyler. Det er også viktig å se på hvilket trykk høytrykkspyleren kan produsere. Jo høyere trykk, desto mer effektiv vil høytrykkspyleren være til å fjerne skitt og smuss.

Kan man bruke høytrykkspyler på bil?

Ja, du kan bruke en høytrykkspyler på bilen for å fjerne skitt og smuss. Det er imidlertid viktig å huske at høytrykkspyleren kan skade lakken på bilen hvis du bruker den på feil måte. Det er derfor lurt å sette avfettingsmiddel på bilen først, og bruke høytrykkspyleren til å skyve avfettingsmiddelet og skitten vekk. Det er også viktig å holde strålen med høytrykkvann unna bilens vinduer, lys og andre deler som er skjøre

Hvordan virker en høytrykkspyler?

En høytrykkspyler bruker en pumpe for å skape høyt trykk i vannet som går gjennom en slange. Når strålen med høytrykkvann treffer en overflate, kan den fjerne skitt, smuss og andre forurensninger som kan være vanskelige å fjerne med vanlig rengjøring. Høytrykkspyleren kan brukes på mange forskjellige overflater, inkludert vegger, gulv, biler og andre kjøretøyer, og til og med på harde møbler og utendørs utstyr. Mange høytrykkspylere har også en rekke forskjellige tilbehør, slik som skurehoder og dysejusteringer, som gir deg mulighet til å tilpasse rengjøringen etter behov.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Motorpriser
Logo