LED-bar test: De 12 beste LED-barene (mai 2024)

Brukerne har testet 52 LED-barer. I denne artikkelen vil du finne de 12 beste LED-barene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler fra brukere.

På den måte har du en objektiv måte å finne beste led-bar per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste led-bar

1. Vi overvåker internett og legger til alle produkter vi finner.
2. Brukere gir produktet en test-score mellom 1-5.
3. Vi viser deg resultatet og samtidig hvilket produkt forbruker mener er best i test i nåtid.

Motorpriser.no scanner internett og norske nettbutikker som selger bil- og motorrealterte produkter. Nye produkter legges til fortløpende på nettsiden.

Deretter lar vi brukere dele egne erfaringer og rangere produktet på en score mellom 1-5. Listen du finner i denne artikkelen er basert på resultatene av disse rangeringene.

Denne listen er basert på omtaler for 52 LED-barer.

Ute etter led-bar? Da anbefaler vi å sjekke ut Ekstralys.

Lazer ST2 EVO LED fjernlys er en kompakt lampe med høy effekt i forhold til størrelsen. Den har en sklie som kombinerer god kastelengde og stor bredde. Størrelsen gjør det også. Den er godkjent som fjernlys og har et imponerende strålemønster som gir deg et flott lysshow. Den er perfekt for alle bruksområder, enten du bare kjører rundt eller kjører offroad.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Dette er en kraftig, stor godkjent LED-bar som er perfekt for f.eks terrengkjøring, gruvedrift, konstruksjon, med mer. Med Linear 42 får du en godkjent og kraftig LED-stråle som er perfekt for f.eks terrengkjøring, gruvedrift, anlegg, med mer.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Lazer Triple-R 850 Gen2 er en godkjent LED-fjernlys som kaster lyset vidt og bredt. Det er perfekt for de som trenger å se hele veien nedover veien. Triple-R 850 Gen2 har et kast på hele 1061 meter, slik at du kan se alt som kommer din vei.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Lazer Triple-R 850 Elite Gen2 LED fjernlys Godkjent LED fjernlys med hele 1162m kast! Leter du etter et godkjent fjernlys som kaster lyset langt? Da er dette lampen for deg. Triple-R 850 Elite Gen2 er etterfølgeren til den populære Lazer Triple-R 850 Elite Gen1. Den har en ny og forbedret design, og inkluderer hele 1162m kast,

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Lazer Triple-R 1250 Gen2 er et godkjent LED-fjernlys av høy kvalitet. Denne lampen er perfekt for de som trenger et lys som kan kaste lyset langt, og den er godkjent for bruk på de fleste kjøretøy. Triple-R 1250 Gen2 er etterfølgeren til den populære serien og er laget av de samme høykvalitetsmaterialene.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Lazer Triple-R 1000 LED er den kraftigste frontlykten i verden! Den kan lyse opp en hel fotballbane med tusen lumen kraft. Denne frontlykten har tre moduser: fjernlys, nærlys og strobe. Den er perfekt for enhver situasjon og kan monteres på hjelmen eller styret.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Lazer Triple-R 1250 Elite LED-fjernlys er et kraftig og sterkt lys av høy kvalitet som kan brukes i en rekke situasjoner. Enten du trenger å lyse opp den mørke siden av veien mens du kjører, eller ønsker å lyse opp arbeidsområdet mens du camper, vil dette produktet sørge for at du blir sett og trygg.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Det er på tide å tenne seg. Lazer Triple-R 16 Elite Gen2 er etterfølgeren til den populære serien, og den er kraftigere enn noen gang. Den har et kast på hele 1920 meter med kraftig LED-fjernlys, og den har en IP68 vanntett vurdering. Enten du leter etter en lampe til hjemmet eller bilen din, er dette den for deg.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Lazer Triple-R 24 Elite Gen2 er etterfølgeren til den populære serien og bringer et nytt nivå av teknologi til bordet. Det nyeste LED-fjernlyset har hele 2352m kast og er perfekt for de som leter etter en intens, kraftig stråle. Med denne lampen kan du lyse opp et hvilket som helst område du vil!

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Lazer Triple-R 28 Elite Gen2 er etterfølgeren til den populære serien, og den er endelig her! Dette fantastiske produktet er et kraftig LED-fjernlys med hele 2506m kast. Den er perfekt for alt fra camping til terrengkjøring, og den er et flott tillegg til nødsettet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Lazer ST6 EVO LED High Beam er en kompakt LED-bar som gir deg et fantastisk kombinert lysbilde. Den har stor kastelengde og veldig god bredde. Det er en av våre bestselgere og er godkjent for bruk i motorkjøretøy.

Se beste pris
Dagens beste pris: ekstralys.no

Ofte stilte spørsmål

Hvor mange lumen har en bil?

En bil har vanligvis ikke et fast antall lumen, siden lumenmengden kan variere fra bil til bil og fra lyskilde til lyskilde. Lumen er en måleenhet som brukes til å måle lysstyrken til en lyskilde, og høyere lumenmengde betyr at lyskilden gir mer lys.

En bil har vanligvis flere forskjellige lyskilder, som for eksempel halogenpærer, LED-pærer eller xenonpærer. Hver lyskilde har sin egen lumenmengde, og dette kan variere fra lyskilde til lyskilde. For eksempel kan en halogenpære ha lavere lumenmengde enn en LED-pære, men dette avhenger av produsenten og kvaliteten på lyskilden.

Hvis du vil vite hvor mange lumen en spesifikk lyskilde har, kan du sjekke produsentens nettside eller bruksanvisningen for lyskilden. Du kan også kontakte produsenten direkte for mer detaljert informasjon. Hvis du er usikker på hvilke lyskilder som er best for din bil, kan du kontakte en bilpleiespesialist for råd og veiledning.

Hvordan montere ekstra fjernlys?

For å montere ekstra fjernlys på bilen din, må du følge disse trinnene:

Finn en egnet plass på bilen din der du kan montere fjernlyset. Dette kan være på frontruten, på frontstolpen eller på frontrampen, avhengig av hvilken bil du har og hvilken type fjernlys du skal montere.

  1. Skru av alle strømkilder og slå av motoren. Dette er viktig for å unngå elektrisk støt eller skade på bilen din.
  2. Fjern eventuelle deksler eller skruer som holder fjernlysfestet på plass. Dette kan variere fra bil til bil, så det kan være lurt å konsultere bruksanvisningen for din bil for mer detaljert informasjon.
  3. Monter fjernlyset på festet ved å følge produsentens anvisninger. Dette kan inkludere å koble fjernlyset til strømkilden, justere retningslyset eller feste fjernlyset med skruer eller andre monteringsmidler.

Kontroller at fjernlyset fungerer som det skal og at det ikke hindrer synsfeltet eller andre funksjoner på bilen.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Motorpriser
Logo