Vinterdekk test: De 8 beste piggfrie vinterdekkene (mai 2024)

Brukerne har testet 8 vinterdekk. I denne artikkelen vil du finne de 8 beste piggfrie vinterdekkene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler fra brukere.

På den måte har du en objektiv måte å finne beste vinterdekk per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste vinterdekk

1. Vi overvåker internett og legger til alle produkter vi finner.
2. Brukere gir produktet en test-score mellom 1-5.
3. Vi viser deg resultatet og samtidig hvilket produkt forbruker mener er best i test i nåtid.

Motorpriser.no scanner internett og norske nettbutikker som selger bil- og motorrealterte produkter. Nye produkter legges til fortløpende på nettsiden.

Deretter lar vi brukere dele egne erfaringer og rangere produktet på en score mellom 1-5. Listen du finner i denne artikkelen er basert på resultatene av disse rangeringene.

Denne listen er basert på omtaler for 8 vinterdekk.

Ytelsen går aldri av moten. Ha en vinter som er like stilig som den er jevn. Goodyear Ultra Grip Ice 2+ 205/55R17 95T XL Piggfrie dekk er designet for å gi deg det grepet du trenger i is, snø eller regn. Med et slitebanemønster designet for vinteren, vil disse dekkene gi deg trekkraften du trenger for å komme deg gjennom de tøffeste forholdene denne sesongen.

Se beste pris
Dagens beste pris: byttdekk.com

Continental ContiVanContact vinterdekk er konstruert for å gi sikkerhet og kjørekomfort under vinterforhold. ContiWinterContact-dekket er designet med et nytt slitemønster som gir bedre grep på snø og is, forbedret bremsekraft og redusert glidning. Continentals ContiVanContact vinterdekk er laget for varebiler, minivaner, SUV-er og lastebiler.

Se beste pris
Dagens beste pris: byttdekk.com

Nokian Rockproof er et spesielt steinbestandig dekk som gir en flott balanse mellom vått grep og lang slitasje. Dette dekket er designet for å brukes i terrengforhold, for eksempel på steinete terreng, grus og steinete veier. Steinsikre dekk er tilgjengelige i en rekke størrelser for å passe enhver lastebil eller SUV.

Se beste pris
Dagens beste pris: byttdekk.com

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Motorpriser
Logo