- 6% Vaskehanske Kent Microfiber Wash Mitt

Vaskehanske Kent Microfiber Wash Mitt

Legg igjen omtale

Opprinnelig pris var: kr 279.Nåværende pris er: kr 262.

Dagens beste pris: www.autodude.noAutodude (NO)
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: Bilshampo Meguiars Wash Plus+, 710 ml - NOK262.00
SKU: 5013879223192
Sist oppdatert: juli 10, 2024 7:26 pm
Vaskehanske Kent Microfiber Wash Mitt
Vaskehanske Kent Microfiber Wash Mitt

Opprinnelig pris var: kr 279.Nåværende pris er: kr 262.

Beskrivelse

Kent vaskehanske er en liten, lett og slitesterk hanske som kan brukes til rengjøring av felger på bil eller andre gjenstander. Den er laget av høykvalitets mikrofibermateriale, som kan brukes i lang tid. Størrelsen på hansken er justerbar og den passer de fleste. Du kan bruke den til å rengjøre de vanskelig tilgjengelige stedene. Det vil ikke ripe opp bilens lakk.

Prishistorikk

-

Omtaler (0)

Omtaler

0.0 av 5
0
0
0
0
0
Skriv din omtale

Ingen omtaler.

Skriv første omtale for "Vaskehanske Kent Microfiber Wash Mitt"

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Motorpriser
Logo